WAT DOEN WE ANDERS?

Dat we 'anders' zijn zit al in onze naam. We maken het verschil door onze houding en onze creativiteit. Zo geloven wij dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken. We zien het als onze uitdaging dat kandidaten dit zelf ook gaan inzien én hiernaar handelen. Zonder truckendoos maar vanuit logisch denken en een portie boerenverstand. Of zoals we het zelf zeggen: anders kijken, zien wat werkt.  

 

We durven ons nek uit te steken en zijn niet bang om iets anders dan ‘de standaardoplossing ‘ te proberen.

WE KIJKEN
ANDERS

We buigen problemen om naar uitdagingen. We doen ons best om juíst vanuit die andere invalshoek te benaderen. We stellen andere vragen voor een duidelijker beeld van het project of kandidaat.

WE KIJKEN ANDERS
WE KIJKEN ANDERS
WE LUISTEREN
ANDERS

We luisteren naar de persoon achter de vraag. We luisteren en stellen daarna de juiste vragen. We adviseren niet voordat we de vraag of het probleem helder hebben.

WE LUISTEREN ANDERS
POTJE SPARREN

We schuwen niet om door te vragen, ook als het pijn doen. Tenslotte gaat het erom het probleem helder te krijgen en daarvoor moet je soms kracht gebruiken.

Maar....indien nodig hanteren we net zo gemakkelijk een zachte aanpak.

POTJE SPARREN?
Image by Alessandro Sacchi

We denken vanuit de kandidaat of de uitvoering van het project. We denken continu aan verbinding met verschillende disciplines of werelden. We geloven dat daar onze kracht zit. We gaan letterlijk de straat op en denken juist een stap verder. We signaleren (maatschappelijke) problemen en leggen die bij de juiste partijen neer.

WE DENKEN
ANDERS
WE DENKEN ANDERS
Image by Danielle MacInnes
WE WERKEN
ANDERS

In organisaties varen we zoveel mogelijk onze eigen koers, maar houden natuurlijk wel rekening met de bedrijfsvoering. We staan voor een duidelijke en concrete aanpak. We zijn de gastheer van het project. Met andere woorden: We leggen verbindingen, rapporteren en wijzen onze opdrachtgever op kansen en bedreigingen.

WE WERKEN ANDERS