team.png

TEAM

We stellen ons graag even voor!

LISANNE

BAS OVER LISANNE:

"Lisanne luistert en ziet vrijwel in iedere situatie mogelijkheden. Zowel bij partners als bij de kandidaten die ze begeleid.

Daarnaast is ze super goed in verbinden en bijt ze zich vast in nieuwe vraagstukken. Communicatief ijzersterk!

ANDERS KIJKEN, ZIEN WAT WERKT VOLGENS LISANNE:

"We laten onze kandidaten zélf kritisch naar hun huidige situatie kijken. Daarna ondernemen we samen actie en helpen we om het voorop gestelde doel helder te houden."

lisanne.jpg

JORDIE OVER BAS:

"Een super creatieve en sociale jongeman. Denkt met mensen mee en laat ze in hun waarde.

 

Heeft veel goede ideeën om mensen in beweging te laten komen.  En is daarbij een kei in het visualiseren van de te nemen stappen."

ANDERS KIJKEN, ZIEN WAT WERKT

VOLGENS BAS:

"Omdat we naast onze doelgroep gaan staan, creëeren we gelijkwaardigheid. Dat zorgt voor vertrouwen bij de kandidaat waardoor er veel nieuwe inzichten en mogelijkheden ontstaan. En dat werkt!"

BAS
bas.jpg
JEROEN
jeroen.jpg

LISANNE OVER JEROEN

Bij Jeroen hoef je niet met onzin aan te komen. Hierdoor komt hij snel tot de kern en kan hij snel schakelen om de juiste hulp te kunnen bieden.

 

ANDERS KIJKEN, ZIEN WAT WERKT

VOLGENS JEROEN:

Wanneer je het op een andere manier je werk doet dan al je collega’s en concurrenten  of anders dan dat het al jaren gebeurt uit gemak of  vastgelegde protocollen ga je ontdekken wat er allemaal nog meer kan om een resultaat te behalen.  Waar nodig is er ruimte om bij te sturen of iets van een andere kant aan te vliegen. in kaart brengen.  Brainstormen en een vliegroute maken en bij tegenwind de koers veranderen dat is wat er staat

mara2.jpg
MARA

JOYCE OVER MARA:

Ik vind Mara echt een professionele kanjer, ze luistert zonder te oordelen, ze is toegankelijk en creëert als vanzelf veiligheid en vertrouwen. Ze werkt hierbij in 1 richting: vooruit, naar een beter werkende toekomst!

 

MASCHA OVER PAUL:

Door zijn jaren lange ervaring weet Paul de juiste snaar te raken bij opdrachtgevers door middel van een luisterend oor en een treffende analyse. Dat vertaalt hij feilloos in een passende projectopzet. Daarnaast is Paul een netwerker uur sang en weet hij mensen écht te motiveren.

 

ANDERS KIJKEN, ZIEN WAT WERKT

VOLGENS PAUL:

Anders kijken, zien wat werkt” is ECHT luisteren naar een ander en daarvan uit handelen. Daarnaast is de realisatie dat vandaag niet gisteren is en ook niet morgen; het betekent handelen in het NU; het MOMENT. 

PAUL
Paul.jpg
moniquejansen.jpg
MONIQUE

Doen Wat Werkt

Detachering

jordie.jpg
JORDIE

PAUL OVER JORDIE

Jordie is een positieve maar bovenal energieke doener. Zij weet een dynamiek te creëren waardoor je van zelf in beweging komt en zin krijgt in actie. Jordie haar open en opgeruimde karakter stelt haar in staat snel het vertrouwen te winnen van een ander. Hierdoor weet ze de kar weer een duwtje te geven.

 

ANDERS KIJKEN, ZIEN WAT WERKT

VOLGENS JORDIE:

Ik denk dat wij zeer meer betrokken zijn. De persoon meer “zien” in de zin van meer contact momenten, maar ook zeker persoonlijker contact, waardoor meer zicht is op de situatie waarin de persoon verkeert. We proberen ook meer op maat te werken, waardoor mensen eerder stappen zullen gaan zetten.

joost.jpg
JOOST

 

ANDERS KIJKEN, ZIEN WAT WERKT VOLGENS JOOST:

We hebben de blik naar buiten, de toekomst en vooruit. We zijn positief en wij verbinden: iedereen moet baat hebben bij onze activiteiten. Door logisch na te denken kan een oplossing opvallend vaak eenvoudig zijn.

JOYCE
joyce2.jpg

JOOST OVER JOYCE:

"Joyce is ondernemend en inspirerend. Ze helpt kandidaten, werkgevers en organisaties te ontwikkelen. Dit doet ze op constructieve en motiverende wijze, waarbij ze niet bang is om haar nek uit te steken."

ANDERS KIJKEN, ZIEN WAT WERKT VOLGENS JOYCE:

"Frisse blik, glas halfvol-vol, optimistisch en realistisch, toekomstgericht, niet vastgeroest in oude gewoonten/ gedrag, constructief, opbouwend, energie, onderzoekend en niet oordelend, zelfreflectief vermogen, buiten de lijntjes (durven) kleuren."

JEROEN OVER MASCHA

"Marscha is een dame die zich vastbijt in een casus/opdracht,  alle info die van belang is wil verzamelen om vervolgens samen met de kandidaat  een zo’n effectief mogelijke manier het gewenste resultaat wil behalen. Haar levenservaring maakt dat zij met alle doelgroepen moeiteloos kan communiceren en mensen zich snel op zijn of haar gemak voelen."

 

ANDERS KIJKEN, ZIEN WAT WERKT

VOLGENS MASCHA

"Een zoektocht naar de juiste combinatie van persoonlijkheid, kwaliteiten en passie waardoor je zelf het beste tot je recht komt op een plek die bij je past. Gezien worden voor wie je daadwerkelijk bent waardoor je de aandacht krijgt die je verdient! Dat is wat een mens nodig heeft om zich goed te voelen."

MASCHA
macha2.jpg
karinflorie.jpg
KARIN

Doen Wat Werkt

Detachering