WERKFIT TRAJECTEN

Bij het werkfit programma wordt vanuit de kandidaat gekeken wat hij nodig heeft om weer in aanmerking te komen voor een (betaalde) baan. Samen gaan we op zoek en geven een realistisch beeld van wat er mogelijk is en wat er voor gedaan moet worden.

WERKFIT PROGRAMMA

Jouw situatie is uniek. Daarom bieden wij je ook begeleiding en coaching op maat. We brengen samen jouw kunnen en wensen in kaart. We proberen te verbinden en zoeken oplossingen. Natuurlijk zetten we jou centraal – jij moet uiteindelijk baat hebben bij onze activiteiten zodat we met elkaar kunnen zeggen” Het werkt”.

Quote kandidaat: Nu heb ik een veel breder beeld van wat ik allemaal wél kan.

Benieuwd naar het proces? Check het hier!

Tijdens het 'Naar Werk' traject Tijdens  het 'Naar Werk' traject  ondersteunen we je in de zoektocht naar een passende baan. Door duidelijk in beeld te brengen van wat je precies wil en wat het huidige aanbod is op de  arbeidsmarkt, wordt je op een manier begeleid die het beste bij jou past.

Hoe kan je het beste reageren op een vacature? Wat moet er in je CV staan? Hoe presenteer je jezelf? Welke verwachtingen heb je en wat moet je doen om daar aan te voldoen? Dat bespreken we allemaal in dit traject.

NAAR WERK PROGRAMMA